Generelle reservasjonsbetingelser

Kunden (du) og Eventyr i friluft AS (“vi” eller “oss”) er enige i betingelsene for leie og bruk av de produktene som det fremkommer av reservasjonsbekreftelsen. Med mindre det er gjort egne avtaler, gjelder reglene som er fastsatt på denne siden.

Reservasjon og bekreftelse

En reservasjon er bindende idet du har mottatt en reservasjonsbekreftelse. Dette kan gis muntlig, skriftlig eller via skjema på nettsiden vår. Når du reserverer må du oppgi noen personopplysninger til oss. Det er viktig at du oppgir en korrekt e-postadresse slik at du mottar bekreftelse på reservasjonen fra oss.

Ankomst og avreise / Henting og levering

Tidspunkt for ankomst og avreise (overnatting) eller henting og levering (utstyrsleie) kan variere og vi henviser til reservasjonsbekreftelsen og eventuell korrespondanse med oss for detaljer omkring dette.

Kansellering eller manglende oppmøte

Det er ikke mulig å kansellere en reservasjon og ved manglende oppmøte vil du ikke få refundert innbetalt beløp. Hvis det er avtalt etterskuddsvis betaling vil vi ved manglende oppmøte kunne kreve betaling for hele beløpet som fremkommer på reservasjonsbekreftelsen.

Våre forpliktelser

Dersom vi ikke kan gi deg det du har reservert skal du så snart som mulig informeres om dette og få tilbud om kostnadsfri endring av din reservasjon. Hvis det ikke lar seg gjøre vil du få full refusjon av innbetalt beløp.

Eksempler på tilfeller der vi ikke kan gi deg det som er reservert er hvis vi mener at været er for dårlig til at det er forsvarlig å overnatte ute eller det er innført restriksjoner eller pålegg som gjør at vi ikke kan oppfylle det som er avtalt. I slike tilfeller kan vi komme til å måtte kansellere en bestilling på kort varsel.

Priser og betaling

Priser for våre tjenester finner du til en hver tid på våre nettsider. Prisene kan endres uten forvarsel. For de fleste av våre tjenester tar vi betaling på forhånd og betaling må gjøres innen 48 timer etter at du har mottatt bekreftelse på reservasjonen. Vi aksepterer betaling med Vipps og bankoverføring.

Sikkerhet

For alt vi leier ut, inkludert overnatting i tretelt, er det du som kunde som har ansvar for sikkerheten og at utstyret blir brukt på en forsvarlig måte.

Ved overnatting i tretelt henger vi opp teltet på et sted vi mener er sikkert og kontrollerer oppsettet før innsjekk. Du som kunde må likevel sjekke at alt er sikkert og at du er trygg på omgivelsene.

Naturen er åpen for alle og du er selv ansvarlig for alt personlig utstyr som du måtte med deg. Vi er ansvarlig for alle våre eiendeler.

Allemannsretten

Vi forventer at kunden opptrer i tråd med allemannsretten, gjeldende lover og lokale regler. Les mer om allemannsretten hos Miljødirektoratet.

Overnatting i tretelt

Hund
Det er ikke tillatt å ha hund inne i treteltet.

Sovepose og liggeunderlag leid av oss
Når du leier sovepose og liggeunderlag av oss skal dette kun brukes i treteltet. Soveposen kommer med en lakenpose, som vi krever at du bruker. Du må gjerne ta utstyret ut for å lufte, men vi tillater ikke at det brukes utenfor teltet. Ved manglende bruk av lakenpose tilkommer et hygienetillegg på kr 200,-

Værgaranti
Vi ønsker at du skal få en så fin opplevelse som mulig og tilbyr derfor værgaranti for våre overnattinger i tretelt. Dersom det melder dårlig vær (for eksempel mye regn) gir vi deg muligheten til å endre dato kostnadsfritt. Frist for å benytte seg av værgarantien er 24 timer før innsjekk.

Behandling av personopplysninger

Eventyr i friluft AS behandler personopplysninger om de som bruker tjenestene og produktene våre. Eventyr i friluft AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger knyttet til bestillingen. Behandling av personopplysninger gjøres i henhold til vår personvernerklæring og du bes om å lese gjennom denne slik at du vet hvordan vi behandler personopplysninger og hvilke rettigheter du har i forbindelse med slik behandling.